Textrovert – Støtter de små fisk

Tak fordi du benytter- og samarbejder med de små virksomheder!

I anledningen af at Textrovert fylder 3 år d. 18. april 2020 vil jeg gerne sige en stor Tak! Tak til alle jer, som jeg samarbejder med via Textrovert.

Jeg er virkelig taknemmelig og glad for alle mine projekter via Textrovert. Hver gang jeg får et nyt projekt – stort eller småt – bliver det fejret over middagsbordet. Især i denne tid har jeg reflekteret over mine relationer med kunder og samarbejdspartnere.
Ved at samarbejde med Textrovert har du været med til at støtte andre små virksomheder i Danmark samt udviklingsprojekter på verdensplan. 

Jeg er blot en lille fisk i havet, men mange bække små har også en betydning!

Foruden at benytte mig af lokale virksomheder, har jeg derudover valgt at støtte gadebørn i Indien.

”I Kolkata (Calcutta) i indien hjælper Gadens Børn over 600 gadebørn i Kolkatas slumkvarterer. Lige nu drejer arbejdet sig om at få bare et måltid om dagen ud til gadebørnene, der ellers er fuldstændig overladt til deres egen skæbne. Derfor har Textrovert støttet med et måltid til de 600 gadebørn i Kolkata. Man kan man følge deres arbejde via Facebook eller her